Posielame obratom, máme veci SKLADOM :)

Ako vznikla naša kontrastná mušelínka II.

V predošlom článku ste si mohli prečítať ako vznikla naša kontrastná mušelínka. Dnes vám chcem doplniť info o tom, čo stálo za výberom nášho dizajnu. 

 

Bábätká najviac zo všetkého vnímajú kruhy a čiary. Svoju predstavu som zdelila dizajnérke Kaji a vysvetlila jej zámer. Naša spolupráca prebehla hladko. Kaja spracovala moju predstavu do poslednej bodky. Alebo by som mala povedať - do posledného kruhu a čiary:) Náš dizajn je premyslený a bábätká sú schopné ho spracovať, ale zároveň sú tým správnym spôsobom stimulované, čo ich zároveň dokáže upokojiť.

 

Tí, ktorí nás už dobre poznáte, viete, že sa držíme svojej palety zemitých farieb. Ďalšia z otázok, ktorá sa teda naskytla bola či vytvoriť bielo-hnedý dizajn alebo ostať pri klasickom bielom-čiernom. Ale keďže som chcela, aby bola naša mušelínka naozaj funkčná, rozhodli sme sa pre bielu a čiernu farbu. 

 

Bambus a organická bavlna sa nám osvedčila. je to prírodný materiál so skvelými vlastnosťami, príjemný na dotyk a šetrný k pokožke bábätka. Mamičky, niektoré z vás našu mušelínku testovali a potvrdili, to nadšenie z materiálu tak isto ako my. Ich recenzie si môžete prečítať v tomto našom blogu alebo priamo na eshope pri produkte

 

Kontrastná mušelínka je prvý a jediný originál na Slovensku a v Čechách. Ani sme sa nenazdali a všetky zásoby ste nám vykúpili. Ale počas leta sme usilovne pracovali a už ju u nás opäť nájdete skladom.

 

Vieme, že oceňujete jej multifunkčnosť a udržateľnosť. Kontrastnú mušelínku nakupujete ako darček svojim kamarátkam, ktoré čakajú bábätko. Mamy ju oceňujú, pretože popri tom ako je ich dieťatko zaujaté mušelínkou,  stihnú zaliať čaj alebo uvariť kávu a získajú minútku vzácneho času pre seba.

 

Teším sa, že sa vám naša kontrastná mušelínka páči, ale chcela som, aby ste poznali aj jej príbeh. Za jej cestou až k vám domov stojí toho omnoho viac. Ako napríklad ďalšia mama na materskej, ktorá mušelínky pre vás ručne šije. Každá jedna prejde jej šikovnými rukami. Vyžehlí ju, poskladá aj zabalí. Vkladáme do nej, ale aj do všetkých našich produktov veľa radosti z práce a lásky a veríme, že to je vidno. 

 

Naša kontrastná mušelínka nás inšpirovala natoľko, že sme sa rozhodli pracovať aj na iných, nových funkčných výrobkoch pre bábätká, ktoré budú slúžiť ako pomôcky pri vývoji mozgu a zraku. Z vlastnej skúsenosti viem, že túto tému netreba podceniť a tak sa chceme aj tu v článkoch venovať témam prevencie. Čaká na vás veľa zaujímaveho obsahu a noviniek, tak nezabudnite nás sledovať aj na Instagrame, zapnúť si upozornenia, aby vám nič z tohto neušlo.